Servicii oferite

SC PROFESIONAL CONCEPT ANDI SRL


Montare Centrale Termice  

Societatea noastra este pregatita sa instaleze atat centrale termice de apartament cat si centrale ce pot alimenta cladiri si institutii foarte mari.

Instalam centrale termice, cazane de orice putere, alimentate cu orice tip de combustibil. Combustibilul folosit poate fi gaz metan, GPL, lemne, paleti sau orice alt tip de combustibil.

Vezi mai mult

Montare instalatii sanitare  

- cabina de dus simpla; - cadita dus cu sort si sifon; - cada de baie cu masti si sifon; - baterii baie; - cazi cu hidromasaj;

- cabine cu hidromasaj; - vas WC simplu pentru rezervor la semiinaltime; - vas wc cu rezervor pe vas; - vas WC suspendat; - rezevor ingropat sau cadre de lavoar si bideu; - bideu suspendat; - bideu pe pardoseala; - lavoar cu picior sau semipicior; - mobilier baie (lavoar, masca oglinda); - accesorii baie; - cadru bideu sau lavoar ingropate in perete.

Vezi mai mult

Intretinere Centrale Termice  

Centralele termice trebuie sa fie pregatite pentru anotimpul rece. Cum se procedeaza? - se verifica si se schimba bateriile din termostatul electronic al centralei; - se aerisec caloriferele; - se verifica presiunea apei din instalatie, presiune indicata de manometrul centralei (presiunea minima se situeaza in jurul valorii de 1 si 1,5 bar, cand caloriferele sunt reci, iar cand caloriferele sunt calde presiunea nu trebuie sa depaseasca valoarea de 2,5 bar);

Urmatorul pas pentru care ar trebui sa se apeleze la persoanal calificat, este curatarea filtrelor centralei termice.

Vezi mai mult